Dom > О нама
Наша историја


Ми смо фабрички произведени торбица у Куанзхоуу много година, а пре неколико година, сусрећемо дупонт тивек папир са овим материјалом и врло смо заинтересовани за то. Да би овај материјал користили за производњу кеса, сада смо постали амерички дупонт тивек папирни агент у кинеској четврту. и можемо добити ниже материјалне трошкове тивек папира. Након што направимо све више и више врећица за папир, сада смо постали све више професионалнији у штампању дизајна Тивек папира и производимо тивек папирне кесе. Су као торба за ручак, руксак, козметичку торбицу и оловку врећицу, тивек јакну, тивек новчаник, карту тивек папира и коверту и тако даље.Наша фабрика

Куанзхоу Фукун Тивек Багс Мануфацтурер Цо, Лтд је професионални и водећи произвођач промотивних тивек торби у Кини Куанзхоу.

Наша фабрика успоставља моћан Р & Д одјел за дизајнирање и развој новог и фашионалног стила. Нудимо многе светски познате промотивне компаније са ОЕМ и ОДМ услугама. Најзначајније, користимо нове и високе технологије за производњу и штампање свих врста врећица. Прошли смо извештај СГС теста и извештај о тестирању алуминијумске фолије и други извештаји о тестирању


Наш производ

Ми смо специјализовани

1.Тивек папирна торба за ручак

2.тивек врећа за хлађење папира

3.свек папирна сендвич врећица

4.тивек папирни ранац

5.тивек торба за врећу за папир

6.тема козметичка кеса

7.тивек торба за папирну оловку

8.тајк папирна торба за куповину

9.ПУ тивек папирни ранац

10.ПУ тивек папирна козметичка торба

11.Тивек папирна јакна

Папирне вреће за путеве 12.тивек

13.Тивек папирна торба за складиштење

14.Тивек папирни новчаници

15.Тивек папирни коверти

и тако даље.


Апликација производа

Област хране, Модни простор и други


Наш цертификат

СГС, ЦЕ сертификат и извештај о тестирању алуминијумске фолије (ово је за врећу за храну)


Опрема за производњу

Машина за шивење, машина за перфорирање, машине за штампање и остала опрема


Тржиште производње

Сада смо имали тржиште Канаде, тржиште САД, тржиште Немачке и остало тржиште еурозоне. Они знају наше врећице за тисак и постану наш агент у свијету или на локалном тржишту.


Наш сервис

Пре него што продајемо или препоручимо тивек папирне кесе нашим клијентима, наши клијенти ће знати да је овај материјал ЕЦО-пријатељски, а затим упоређивати са другим материјалима својим клијентима. У једној ријечи, пружит ћемо нашим клијентима лепу услугу. прво научимо функцију нашег материјала. Када израдимо тивек папирне вреће, помоћи ћемо нашим клијентима да контролишу квалитет, а не само квалитет штампе, него и квалитет тисак за штампање папира. Имамо најбољу сарадњу са штампаријом. Тако можемо контролирати овај квалитет штампе за наше клијенте. Након продаје, ми ћемо затражити од наших клијената након што добијете тивек папирне вреће имају било какве проблеме с квалитетом када их продају, и дају нам повратне информације, тако да у будућности можемо побољшати квалитет наших ташних папира.